Despre noi | San Marco Brasov - Romania

Despre noi

Colorificio San Marco

Istoric

Colorificio San Marco are experienta a trei generatii de manageri si antreprenori care incepand cu anul 1950 si pana in prezent au fost animate de aceleasi principii si de acelasi spirit inovativ, spirit care a stiut sa evolueze in timp in concordanta cu schimbarea exigentelor consumatorului si cu schimbarea pietei.

Generatia de baza este cea a Cavalerului Pietro Tamburini care a inceput imediat dupa al doilea razboi mondial sa comercializeze materii prime destinate producerii vopselelor. Anii '50 au constituit un mare impuls pentru societate, curajul si zelul depus au permis atingerea nivelului actual, azi Colorificio San Marco fiind un reper in industria vopselelor.

Obiective

Colorificio San Marco prin EDIL COLORE isi propune sa introduca si in Romania standardele de distributie italiene. Impreuna cele doua societati promoveaza si urmaresc sa indeplineasca urmatoarele obiective:

  • pozitionarea ca una din primele realitati industriale in Italia, dar si in Romania, in sectorul vopselelor si finisajelor profesionale pentru constructii;
  • consolidarea fidelitatii clientilor prin intermediul unei game de servicii calificate cu scopul garantarii celui mai bun sprijin in vanzarea produselor sale.

Certificari